ورود فناوریهای نوین به دنیای زیورآلات
آبان 18, 1394خواص مس برای بدن
آذر 14, 1394خمیر نمکی
آرد —— ۱ پیمانه
نمک —— نصف پیمانه
آب——- یک پنجم لیوان.
گواش——- هر رنگی که دوست دارید
[vip]
نمک و آرد رو مخلوط کنین و آروم آروم آب رو اضافه کنین اگه خمیرتون چسبناک
بود بازم خیلی کم آب اضافه کنین تا یه خمیر سفید و نرم در بیاد و حسابی خمیر رو ورز
بدبن و بعد خمیر رو تکه تکه کنین و گواش هر رنگی که دوست
دارین به هر گلوله اضافی کنین و ورز بدین تا رنگ به خورد خمیر بره و به
خمیر شکل بدین و بدلیجات و گل و….. درست کنبن و بعد حدود ۱ و نیم تا ۲
دقیقه تو ماکروفر بزارین تا بپزه. میتونیداون را زیر بخاری از شب تا
صبح قرار بدهید چون زیر بخاری یکنواخت میپزه و پف نمیکنه و کمتر پیش میاد بسوزه.
بود بازم خیلی کم آب اضافه کنین تا یه خمیر سفید و نرم در بیاد و حسابی خمیر رو ورز
بدبن و بعد خمیر رو تکه تکه کنین و گواش هر رنگی که دوست
دارین به هر گلوله اضافی کنین و ورز بدین تا رنگ به خورد خمیر بره و به
خمیر شکل بدین و بدلیجات و گل و….. درست کنبن و بعد حدود ۱ و نیم تا ۲
دقیقه تو ماکروفر بزارین تا بپزه. میتونیداون را زیر بخاری از شب تا
صبح قرار بدهید چون زیر بخاری یکنواخت میپزه و پف نمیکنه و کمتر پیش میاد بسوزه.
[/vip]